Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 427g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g11g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 120g1056kcal0g0g119.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 693g2379kcal70.6g485.3g8.3g24.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6870kcal141.2g970.6g255.6g48.6g
Valittu annoskoko1250g3435kcal70.6g485.3g127.8g24.3g
Annoskoko puolitettuna625g1718kcal35.3g242.7g63.9g12.2g
Arvot/100g100g275kcal5.6g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198