Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 532g1178kcal93.1g0g90.4g0g
Vehnälese, Liperin mylly133g190kcal19.9g12g7.3g73.1g
Kananmuna kuoreton 219g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Kidneypapu, suolaliemessä339g373kcal26.4g61g1.7g27.1g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl27g221kcal0g0g26.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4550kcal333.6g147.4g297g200.4g
Valittu annoskoko1250g2275kcal166.8g73.7g148.5g100.2g
Annoskoko puolitettuna625g1137kcal83.4g36.9g74.3g50.1g
Arvot/100g100g182kcal13.3g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540