Vispipuuro

Mitat litroina:

8 dl vettä
4 dl punaviinimarjoja
½ dl sokeria
1¼ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita
ripaus suolaa

Kiehauta vesi ja marjat, anna kiehua n. 15 min. Mausta sokerilla ja suolalla ja tarkista maku.

Siivilöi halutessasi liemestä marjan kuoret pois.

Ne voi myös jättää puuroon, jolloin puurosta ei tule aivan yhtä sileää vaahtoa.

Vispaa mannasuurimot kiehuvaan liemeen ja anna kypsyä hiljalleen välillä sekoittaen 5-10 min. Anna puuron jäähtyä.

Vatkaa voimakkaasti kuohkeaksi vaahdoksi, mieluiten sähkövatkaimella.

Nauti lämpimänä maidon kanssa.

NAM.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 880g0kcal0g0g0g0g
Punaviinimarja, annos 100g220g103kcal3.1g16.5g0.9g11g
Sokeri 50g201kcal0g49.5g0g0g
Mannasuurimo, myllyn paras97g339kcal12.3g67.3g1.9g3.9g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1287kcal30.8g266.6g5.6g29.8g
Valittu annoskoko1250g643kcal15.4g133.3g2.8g14.9g
Annoskoko puolitettuna625g322kcal7.7g66.7g1.4g7.5g
Arvot/100g100g52kcal1.2g10.7g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362000