Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g328g908kcal5.9g245.7g0.5g22g
Saksanpähkinä 728g4953kcal107g24g474.9g115.8g
Kookoshiutale 127g842kcal10.4g8.2g82.2g20.8g
Hunaja 55g180kcal0.3g44.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.3g27kcal0.3g5.8g0.3g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g13820kcal247.8g655.6g1115.8g317.2g
Valittu annoskoko1250g6910kcal123.9g327.8g557.9g158.6g
Annoskoko puolitettuna625g3455kcal62g163.9g279g79.3g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742