Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)163g205kcal17.9g0.5g14.6g0g
Sokeri 277g1123kcal0g276.4g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen98g703kcal1g1g78.1g0g
Kerma, ruoka 15% Flora49g73kcal0.8g1.7g7.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g894kcal26.5g182.3g3.1g9.1g
Raparperi 195g66kcal1.3g10.7g0.2g2.7g
Fariinisokeri46g185kcal0g45.5g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)163g309kcal7.3g26g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7116kcal109.6g1088.2g245.6g23.6g
Valittu annoskoko1250g3558kcal54.8g544.1g122.8g11.8g
Annoskoko puolitettuna625g1779kcal27.4g272.1g61.4g5.9g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594