Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 78g285kcal8.2g58.3g0.8g4.1g
Kananmuna kuoreton 171g244kcal21.4g0.5g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.4g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha622g1033kcal118.2g0g62.2g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g249g680kcal49.8g2.5g52.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4562kcal399.2g136.4g266g12.6g
Valittu annoskoko1250g2281kcal199.6g68.2g133g6.3g
Annoskoko puolitettuna625g1140kcal99.8g34.1g66.5g3.2g
Arvot/100g100g183kcal16g5.5g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233