Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g15g112kcal0.2g0.2g12.2g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g241g270kcal50.8g0g7.2g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g153g46kcal1.4g7.3g0.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Keräkaali, 100g344g83kcal4.1g11.7g0.7g7.2g
Keräkaali, 100g497g119kcal6g16.9g1g10.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1263kcal125.2g72.4g43.6g35.2g
Valittu annoskoko1250g632kcal62.6g36.2g21.8g17.6g
Annoskoko puolitettuna625g316kcal31.3g18.1g10.9g8.8g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856