Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl11g95kcal0g0g10.5g0g
Tonnikala vedessä 242g253kcal54.4g0g3.6g0g
Sipuli kuivattu 12g33kcal1.3g4.3g0.2g4.2g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g32g81kcal3.9g15.8g0.2g0.2g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml242g363kcal4.8g6.1g36.3g0g
Herneet (Apetit)162g86kcal9.2g8.6g1.5g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g162g200kcal4.8g41.3g1g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g388g406kcal19.9g76.4g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3032kcal196.6g305g111.2g8.8g
Valittu annoskoko1250g1516kcal98.3g152.5g55.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna625g758kcal49.2g76.3g27.8g2.2g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575