Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 107g32kcal1.3g5.1g0.2g1.8g
Valkosipuli 4.1g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha394g655kcal74.9g0g39.4g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g165g124kcal6.8g20.6g1.3g0g
Porkkana 66g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Tomaatti 82g19kcal0.5g2.8g0.2g1.2g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g8.2g7.4kcal0.2g0.3g0.6g0.1g
Oliiviöljy 12g102kcal0g0g11.5g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g412g1359kcal65.9g255.3g8.2g24.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4647kcal300.6g577g123g59.2g
Valittu annoskoko1250g2324kcal150.3g288.5g61.5g29.6g
Annoskoko puolitettuna625g1162kcal75.2g144.3g30.8g14.8g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716