Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)95g26kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.4g7.7kcal0.6g1.2g0g0.1g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g210g295kcal40g0g14.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 710g128kcal4g17.8g2.8g5g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g105g116kcal12.1g5.3g4.9g0.5g
Juusto, Arla Kadett 5%53g100kcal17.9g0.8g2.6g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 7.4g54kcal0g0g6g0g
Paprikajauhe 3.2g10kcal0.5g0.6g0.4g1.2g
Mustapippuri 3.2g8.8kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 53g12kcal1g1.3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1512kcal155.2g65.4g63.6g20.6g
Valittu annoskoko1250g756kcal77.6g32.7g31.8g10.3g
Annoskoko puolitettuna625g378kcal38.8g16.4g15.9g5.2g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019