Kanaa ja papuja tomaattikastikkeessa

Hienonna ja kuori sipuli, puhdista ja viipaloi herkkusienet sekä paprika.

Leikkaa kana annospaloiksi, mittaa pakastuspussiin vehnäjauhot, suola ja kana.

Sekoita hyvin.

Paista kana suuressa padassa 2 rkl oliiviöljyä.

Nosta kypsät palat sivuun.

Lisää pataan 1 rkl oliiviöljyä, sipuli ja herkkusieni.

Kuullota.

Lisää paprika, paista hetki.

Lisää omenamehu, anna kiehahtaa.

Lisää valutetu pavut, mausteet ja tomaattimurska.

Anna muhia hetki.

Lisää kananpalat ja kuumenna vielä hetki.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 18g62kcal1.9g12.7g0.2g0.6g
Kariniemen kananpojan rintafilee309g303kcal68.1g0g3.1g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Herkkusieni 79g13kcal1.7g0.2g0.3g1.2g
Paprika punainen 106g31kcal1g4.8g0.4g2g
Oliiviöljy classico (Bertolli)22g197kcal0g0g21.8g0g
Omenamehu (Valio)30g13kcal0g3g0g0g
Oregano, kuivattu 1.2g3.7kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.8g6.3kcal0.2g1.4g0g0g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g4.7g12kcal0.6g2.3g0g0g
Sokeri 4.9g20kcal0g4.8g0g0g
Persilja 1.8g0.5kcal0g0g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g303g76kcal3.9g12.7g0.6g0g
Biona organic mixed beans in water 400g (Biona organic), annos 50g285g288kcal21.7g47.3g1.4g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2091kcal200.4g186.6g56.2g45g
Valittu annoskoko1250g1045kcal100.2g93.3g28.1g22.5g
Annoskoko puolitettuna625g523kcal50.1g46.7g14.1g11.3g
Arvot/100g100g84kcal8g7.5g2.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371960