Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g736g1030kcal117.7g22.1g53.7g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)215g129kcal1.5g10.3g8.6g0.6g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g172g620kcal14.6g132.5g1.7g0g
Sipuli 116g35kcal1.5g5.6g0.2g2g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g11g30kcal0.9g1.8g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3688kcal272.4g344.6g132.4g5.2g
Valittu annoskoko1250g1844kcal136.2g172.3g66.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna625g922kcal68.1g86.2g33.1g1.3g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056