Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 526g95kcal2.9g13.1g2.1g3.7g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)248g99kcal4.2g20.3g0.2g3.5g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g95g267kcal18.1g0g21.9g1g
Suippopaprika, makea, Pirkka127g32kcal1.1g5.8g0.5g2.4g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g254g305kcal48.3g0g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1595kcal149.2g78.4g74.8g21.2g
Valittu annoskoko1250g798kcal74.6g39.2g37.4g10.6g
Annoskoko puolitettuna625g399kcal37.3g19.6g18.7g5.3g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417