Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Rypsiöljy 56g494kcal0g0g55.8g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 56g127kcal7.8g0.9g10g0g
Valkosipuli 22g24kcal1.8g3.6g0.1g0.5g
Pinaatti 949g127kcal15.4g3.8g2.8g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1633kcal54.4g32.6g138g31.2g
Valittu annoskoko1250g816kcal27.2g16.3g69g15.6g
Annoskoko puolitettuna625g408kcal13.6g8.2g34.5g7.8g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790