Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g417g1438kcal32.5g162.5g70.4g8.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g219g53kcal3.9g6.6g1.1g4.2g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus55g192kcal7.7g0.3g17.5g0g
Oivariini vähärasvainen5.5g30kcal0.1g0.1g3.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 219g724kcal4.4g6.6g76.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu121g152kcal13.3g0.4g10.9g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g55g191kcal3.8g11g14.8g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g110g165kcal17.5g1.1g9.9g0g
Purjosipuli 49g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5910kcal168.2g379.6g409.6g27g
Valittu annoskoko1250g2955kcal84.1g189.8g204.8g13.5g
Annoskoko puolitettuna625g1478kcal42.1g94.9g102.4g6.8g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697