Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore30g12kcal0.9g1.5g0.2g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Sipuli, tuore210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)150g270kcal2.7g5.2g25.5g3.9g
Tomaatti, tuore240g49kcal1.4g9.1g0.7g3.4g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g600g2092kcal70.1g434.7g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5003kcal159g928g70.6g25g
Valittu annoskoko1250g2501kcal79.5g464g35.3g12.5g
Annoskoko puolitettuna625g1251kcal39.8g232g17.7g6.3g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760