Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g385g385kcal65.5g3.9g11.6g0g
Sipuli (kuorittu)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Paprika keltainen 167g50kcal1.6g8.5g0.3g3.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g32kcal1.5g0.2g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 513g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton64g103kcal5.1g2.6g8.3g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g19g155kcal0g0g17.3g0g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1516kcal151.2g41.4g81g9.6g
Valittu annoskoko1250g758kcal75.6g20.7g40.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna625g379kcal37.8g10.4g20.3g2.4g
Arvot/100g100g61kcal6g1.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=379152