Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 225g278kcal57.7g0g5g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g225g79kcal2.3g10.1g1.1g7.9g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi676g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
Persilja 4.5g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Riisi tumma 96g334kcal6.7g68.9g2.2g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1409kcal135.6g161.8g16.6g24.2g
Valittu annoskoko1250g705kcal67.8g80.9g8.3g12.1g
Annoskoko puolitettuna625g352kcal33.9g40.5g4.2g6.1g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147