Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 515g149kcal5.1g23.7g1.5g9.3g
Kuohukerma,valio,2dl123g417kcal2.5g3.7g42.9g0g
Siirappi, tumma49g157kcal0g36.3g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g55g178kcal27.6g16.5g0.3g3g
Jauhelihamauste, annos 15g18g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 490g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1802kcal70.4g160.8g89.8g24.6g
Valittu annoskoko1250g901kcal35.2g80.4g44.9g12.3g
Annoskoko puolitettuna625g450kcal17.6g40.2g22.5g6.2g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499