Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 491g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr4.9g14kcal0.4g0.5g1.2g0.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 98g313kcal24g44.9g1.9g8.7g
Sipuli (kuorittu)81g22kcal1g3.9g0.2g1.4g
Juuriselleri 133g42kcal1.7g6.1g0.3g4.1g
Herne, pakaste (rainbow)197g167kcal11.8g29.5g0g6.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl197g167kcal2.8g8.6g13.8g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g49g74kcal8.8g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1597kcal101g187g43.6g40.8g
Valittu annoskoko1250g798kcal50.5g93.5g21.8g20.4g
Annoskoko puolitettuna625g399kcal25.3g46.8g10.9g10.2g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520