Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli466g793kcal60.6g11.7g56g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g261g110kcal25.6g1g0.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g75g48kcal2.6g0.1g18.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g93g681kcal0.9g0.9g74.6g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g187g776kcal153g13.1g11.2g1.9g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore37g9kcal0g3.4g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 9g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)112g392kcal15.7g62.7g7.5g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5617kcal516.8g185.8g336.6g28.4g
Valittu annoskoko1250g2809kcal258.4g92.9g168.3g14.2g
Annoskoko puolitettuna625g1404kcal129.2g46.5g84.2g7.1g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915