Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore243g24kcal1.5g4.1g0.2g1.7g
Sipuli, kokonainen 50g34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.2g
Omena, ulkomainen kuorittu486g199kcal1g45.7g0.5g8.8g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)486g292kcal16.5g21.9g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1049kcal38.8g146.6g35.6g21.4g
Valittu annoskoko1250g525kcal19.4g73.3g17.8g10.7g
Annoskoko puolitettuna625g262kcal9.7g36.7g8.9g5.4g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500