Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman187g319kcal22.5g0g18.7g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vesi703g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 47g11kcal0.8g1.1g0.1g1g
Palsternakka 70g45kcal0.4g8.3g0.3g3.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Juuriselleri 64g20kcal0.8g3g0.1g2g
Peruna, keskikokoinen 60g94g56kcal1.4g12.2g0.1g0.8g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.9g3.1kcal0g0.1g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g3.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g953kcal53.2g58.6g39.4g17.6g
Valittu annoskoko1250g477kcal26.6g29.3g19.7g8.8g
Annoskoko puolitettuna625g238kcal13.3g14.7g9.9g4.4g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512