Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g573g670kcal16g22.9g57.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 233g798kcal23.7g162.9g2.8g8.1g
Kananmuna kuoreton 158g225kcal19.7g0.5g16.1g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)286g470kcal71.6g2.6g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4328kcal262g378.2g190.2g16.2g
Valittu annoskoko1250g2164kcal131g189.1g95.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna625g1082kcal65.5g94.6g47.6g4.1g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781