Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g760g304kcal38g37.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai253g887kcal30.4g179.9g5.3g7.6g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g129g185kcal16.2g0.4g13.3g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki59g33kcal5g2.9g0.1g0g
Rypsiöljy 44g392kcal0g0g44.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3602kcal179.2g441g126g15.2g
Valittu annoskoko1250g1801kcal89.6g220.5g63g7.6g
Annoskoko puolitettuna625g901kcal44.8g110.3g31.5g3.8g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675