Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 503g646kcal104.3g0g25.1g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g503g181kcal9g32.2g1.5g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g126g119kcal10.1g17.6g0.9g10.1g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g13g20kcal1.1g3.9g0g0.1g
Juustokumina jeera (), annos 6g7.5g27kcal1.3g3.3g1.7g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g57kcal0g0g6.3g0g
Ruokasuola jodioitu 13g0.3kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2170kcal255.6g125.4g71.6g26.2g
Valittu annoskoko1250g1085kcal127.8g62.7g35.8g13.1g
Annoskoko puolitettuna625g543kcal63.9g31.4g17.9g6.6g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389040