Bataatti-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

Mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle) ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään.

Mausta suolalla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min. Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu.

Paista vielä 20 - 30 min tai kunnes bataatit tuntuvat kypsiltä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2176 grammaa

Tanjizzz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha230g381kcal43.7g0g23g0g
Bataatti, kuorittu 417g338kcal6.5g70.2g0.2g12.5g
Sipuli (kuorittu)78g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Kananmuna kuoreton 95g135kcal11.8g0.3g9.7g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 230g61kcal7.6g7.1g0g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki115g75kcal14.9g2.4g0.3g0g
Polar-juusto 15%86g224kcal26.7g0g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2470kcal224.4g167.4g92.6g27.6g
Valittu annoskoko1250g1235kcal112.2g83.7g46.3g13.8g
Annoskoko puolitettuna625g618kcal56.1g41.9g23.2g6.9g
Arvot/100g100g99kcal9g6.7g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390814