Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 258g828kcal69.2g0g61.9g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g323g113kcal4.5g23.3g0.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 485g88kcal2.7g12.1g1.9g3.4g
Palsternakka 39g25kcal0.2g4.6g0.2g1.7g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g81g16kcal0.5g2.8g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)65g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2174kcal155.8g91.8g129.8g14.6g
Valittu annoskoko1250g1087kcal77.9g45.9g64.9g7.3g
Annoskoko puolitettuna625g544kcal39g23g32.5g3.7g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929