Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 238g154kcal3.8g31.4g0.4g2g
Porkkana 103g34kcal0.6g5.7g0.2g2.6g
Sipuli (kuorittu)22g6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 5.5g6kcal0.4g0.9g0g0.1g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%155g264kcal15.2g11.5g17.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 721g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g927kcal40.6g101.2g35.4g10.2g
Valittu annoskoko1250g464kcal20.3g50.6g17.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna625g232kcal10.2g25.3g8.9g2.6g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391849