Broilerkeitto

Kuutioi lanttu, porkkana ja perunat ja laita kiehumaan veteen, johon lisäät mustapippurit, kasvisliemi(tai kanaliemi) kuution puolikkaan.

Viipaloi purjo ja kuullota niitä pannulla pienessä öljytilkassa pehmeiksi.

Leikkaa rintafileet kuutioiksi ja paista pannulla niihin pinta.

Lisää purjo ja kanalihat keittoon ja anna kiehua kannen alla n. 20-30min.

Lisää ruokakerma anna kiehahtaa ja tarkista suola ja lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Narda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 385g412kcal88.9g0g5.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g283g170kcal4.2g36.8g0.3g2.5g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Lanttu 113g33kcal1.1g5.2g0.3g2g
Purjosipuli 57g13kcal1g1.4g0.1g1.2g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%283g453kcal7.6g7.6g42.4g0g
Mustapippuri 5.7g16kcal0.6g2.2g0.2g1.5g
Kasvisliemikuutio 5.7g17kcal0.5g0.8g1.3g0.1g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2300kcal209.2g120.6g101.2g20.4g
Valittu annoskoko1250g1150kcal104.6g60.3g50.6g10.2g
Annoskoko puolitettuna625g575kcal52.3g30.2g25.3g5.1g
Arvot/100g100g92kcal8.4g4.8g4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392164