Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g445g156kcal7.1g30.7g0.4g6.2g
Tomaattimehu Valio297g59kcal3g11.9g0g0g
Kalaliemikuutio 3.3g10kcal0.3g1.1g0.5g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.1g0.1g0.8g
Valkosipuli 5.9g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g4.4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)119g101kcal1.2g4.2g8.3g0g
Katkarapu 160g110kcal23.1g0g1.8g0g
Rypsiöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g169g161kcal13.5g23.7g1.2g13.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1288kcal98.8g150.2g30.6g41.4g
Valittu annoskoko1250g644kcal49.4g75.1g15.3g20.7g
Annoskoko puolitettuna625g322kcal24.7g37.6g7.7g10.4g
Arvot/100g100g52kcal4g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378