Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 595g845kcal104.4g0g47.6g0g
Sipuli (kuorittu)149g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Porkkana 149g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Voi 22g162kcal0.3g0.1g18.1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 186g79kcal0.7g7.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 149g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2349kcal216.4g46.2g132.6g12.6g
Valittu annoskoko1250g1175kcal108.2g23.1g66.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna625g587kcal54.1g11.6g33.2g3.2g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.8g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282