Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)283g311kcal65g0g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 130g185kcal16.2g0.4g13.3g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g385g1270kcal61.6g238.6g7.7g23.1g
Arkirae (Valio), annos 100g153g107kcal18.4g5.4g1.5g0g
Ketsuppi 59g54kcal0.7g11.3g0.2g0.7g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)177g46kcal5.8g5.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)65g18kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3979kcal337g528.6g51.2g49.8g
Valittu annoskoko1250g1990kcal168.5g264.3g25.6g24.9g
Annoskoko puolitettuna625g995kcal84.3g132.2g12.8g12.5g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441