Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale129g412kcal15.4g0g38.6g0g
Sipuli (kuorittu)151g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Suolasienet (rouskuja)189g38kcal3g9.5g0.9g0g
Tomaattimurska, 1 prk605g162kcal3.6g32.1g1.2g8.5g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g7.6g1.7kcal0g0.3g0g0g
Basilika, kuivattu 7.6g19kcal1.1g1.5g0.3g3.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 151g500kcal3g4.5g53g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2365kcal57.6g113.4g188.8g28.8g
Valittu annoskoko1250g1183kcal28.8g56.7g94.4g14.4g
Annoskoko puolitettuna625g591kcal14.4g28.4g47.2g7.2g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943