Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni227g796kcal29.5g159.1g4.3g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk568g568kcal130.7g0g2.8g0g
Paprika keltainen 205g62kcal1.9g10.4g0.4g4.1g
Paprika, punainen227g58kcal2g10.5g0.9g4.5g
Oliiviöljy 23g201kcal0g0g22.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3369kcal328.2g360g62.2g17.2g
Valittu annoskoko1250g1685kcal164.1g180g31.1g8.6g
Annoskoko puolitettuna625g842kcal82.1g90g15.6g4.3g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217