Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka207g196kcal35.1g1g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)50g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g58g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Peruna, keskikokoinen 60g74g45kcal1.1g9.7g0.1g0.7g
Vesi537g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 6.2g21kcal0g5g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g165g58kcal1.7g11.2g0.8g2.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g29g21kcal1.3g3.7g0.1g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g41g4.5kcal0.3g0.7g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro12g3.8kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus58g203kcal8.1g0.3g18.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1189kcal99.6g79.8g50.2g11.8g
Valittu annoskoko1250g595kcal49.8g39.9g25.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna625g297kcal24.9g20g12.6g3g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749