Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 350g1146kcal35.7g232.5g3.9g11.7g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g259g674kcal46.6g1.3g51.8g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)518g181kcal5.2g35.8g2.6g7.3g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g123g368kcal31.9g2.5g25.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4738kcal238.8g544.2g168g38g
Valittu annoskoko1250g2369kcal119.4g272.1g84g19g
Annoskoko puolitettuna625g1184kcal59.7g136.1g42g9.5g
Arvot/100g100g190kcal9.6g21.8g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944