Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g101g343kcal8.6g72.7g1.8g7.1g
Kesäkurpitsa253g43kcal1g6.3g1.5g1.8g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)63g6.9kcal0.7g0.7g0.1g0.6g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 253g261kcal8.7g45.5g2.7g7.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)379g133kcal3.8g26.1g1.9g5.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g101g21kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)101g182kcal23.2g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1977kcal93.2g310.2g32.8g47g
Valittu annoskoko1250g989kcal46.6g155.1g16.4g23.5g
Annoskoko puolitettuna625g494kcal23.3g77.6g8.2g11.8g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407349