Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g509g407kcal91.6g0g3.6g0g
Voi 36g258kcal0.4g0.1g28.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g131kcal3.9g26.7g0.5g1.3g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 509g172kcal15.6g24.9g0.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g159g445kcal30.2g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2827kcal283.4g103.4g137g2.6g
Valittu annoskoko1250g1413kcal141.7g51.7g68.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna625g707kcal70.9g25.9g34.3g0.7g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840