Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 492g790kcal148.5g0g21.1g0g
Hunaja7g24kcal0.1g5.8g0g0g
Sinappi 7g9kcal0.3g1g0.4g0.1g
Oliiviöljy 35g311kcal0g0g35.1g0g
Sipuli (kuorittu)211g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g211g59kcal1.3g12.5g0.4g5.3g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.1g4.8kcal0.2g0.8g0.1g0g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2508kcal306.2g60.4g115g18g
Valittu annoskoko1250g1254kcal153.1g30.2g57.5g9g
Annoskoko puolitettuna625g627kcal76.6g15.1g28.8g4.5g
Arvot/100g100g100kcal12.2g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113