Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali720g152kcal8.6g24.5g1.4g15.1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g301g362kcal57.3g0g15.1g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 8.3g9kcal0.7g1.4g0g0.2g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )6g54kcal0g0g6g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki151g128kcal2.1g6.6g10.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1456kcal139.4g72.8g66.4g35g
Valittu annoskoko1250g728kcal69.7g36.4g33.2g17.5g
Annoskoko puolitettuna625g364kcal34.9g18.2g16.6g8.8g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935