Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 170g129kcal29.2g0g1.2g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g424g275kcal7.2g50.8g0g0g
Palsternakka 85g54kcal0.4g10g0.3g3.8g
Kalaliemikuutio 6.2g19kcal0.6g2.1g0.9g0.1g
Vesi565g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g961kcal75g126.8g4.8g8.4g
Valittu annoskoko1250g481kcal37.5g63.4g2.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna625g240kcal18.8g31.7g1.2g2.1g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075