Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)369g244kcal55.4g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.2g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Chili paprika punainen23g9kcal0.5g2.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka51g5.6kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g410g94kcal5.7g13.9g1.6g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk15g6kcal0.3g1.2g0g0.8g
Kasvisliemikuutio, Knorr10g29kcal0.8g1g2.5g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 205g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 13g3.6kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Valkopippuri 2.1g5.8kcal0.2g0.9g0g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton77g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Oliiviöljy 14g127kcal0g0g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2501g1124kcal130.8g49.6g42.8g6.8g
Valittu annoskoko1250g562kcal65.4g24.8g21.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna625g281kcal32.7g12.4g10.7g1.7g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107