Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 76g246kcal6.3g48.2g1.5g5.8g
Keräkaali, 100g95g23kcal1.1g3.2g0.2g2g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g19g38kcal2.9g4.8g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 477g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g95g27kcal0.6g5.7g0.2g2.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka95g11kcal1g1g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)95g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Peruna, keskikokoinen 60g95g57kcal1.4g12.4g0.1g0.9g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )10g86kcal0g0g9.5g0g
Kesäkurpitsa, tuore191g32kcal1.1g4.8g0.8g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1091kcal31.2g169.4g27.4g30g
Valittu annoskoko1250g546kcal15.6g84.7g13.7g15g
Annoskoko puolitettuna625g273kcal7.8g42.4g6.9g7.5g
Arvot/100g100g44kcal1.2g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389