Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g345g524kcal6.2g9.3g51.4g0g
Chili paprika punainen0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 169g51kcal2.1g8.1g0.3g2.9g
Kuha (Kela 1989), annos 100g350g340kcal65.8g0g8.1g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)172g52kcal1.7g10.3g0.3g1.7g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g8.6g76kcal0g0g8.6g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g13g4.8kcal0.7g0.6g0g0g
Soijakastike 13g7.8kcal0.7g1.2g0g0g
Katkarapu 172g118kcal24.9g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2359kcal205.2g61.2g141.2g9.4g
Valittu annoskoko1250g1179kcal102.6g30.6g70.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna625g590kcal51.3g15.3g35.3g2.4g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513