Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 940g226kcal17g20.7g2.8g21.6g
Sipuli 221g67kcal2.8g10.6g0.4g3.8g
Valkosipuli 44g48kcal3.5g7.2g0.3g0.9g
Oliiviöljy 22g196kcal0g0g22.1g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g22g69kcal1.9g12.8g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1210kcal50.4g102.6g53.4g52.6g
Valittu annoskoko1250g605kcal25.2g51.3g26.7g26.3g
Annoskoko puolitettuna625g303kcal12.6g25.7g13.4g13.2g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664