Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g118g417kcal62.7g35.9g0.9g7.7g
Vesi, vesijohtovesi 266g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)81g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Valkosipuli 30g32kcal2.3g4.8g0.2g0.6g
Oliiviöljy 15g131kcal0g0g14.8g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g740g200kcal9.6g31.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1602kcal151.4g151.4g35.2g19.4g
Valittu annoskoko1250g801kcal75.7g75.7g17.6g9.7g
Annoskoko puolitettuna625g401kcal37.9g37.9g8.8g4.9g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630