Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow50g185kcal7g35.7g1.6g1.5g
Kesäkurpitsa371g63kcal1.5g9.3g2.2g2.6g
Tomaattimurska, 1 prk212g57kcal1.3g11.2g0.4g3g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Oregano, kuivattu 2.1g6.5kcal0.2g0.5g0.2g0.9g
Basilika, kuivattu 1.1g2.7kcal0.2g0.2g0g0.4g
Mustapippuri 1.1g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g6.4g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi7.9g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen265g87kcal8.7g13g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g53g79kcal9.5g0g4.8g0g
Broilerijauheliha, annos 100g212g227kcal48.9g0g21.2g0g
Maizena maissitärkkelys11g37kcal0.1g9.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1537kcal157.2g166.2g61g19.4g
Valittu annoskoko1250g768kcal78.6g83.1g30.5g9.7g
Annoskoko puolitettuna625g384kcal39.3g41.6g15.3g4.9g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057