Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa35g5.9kcal0.1g0.9g0.2g0.2g
Lanttu 208g60kcal2.1g9.6g0.6g3.7g
Sipuli (kuorittu)116g31kcal1.5g5.6g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g116g32kcal0.7g6.9g0.2g2.9g
Punajuuri 231g89kcal2.3g16g0.5g5.8g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g13g32kcal0.8g1.1g2.7g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g116g174kcal20.8g0g10.4g0g
Maizena maissitärkkelys69g243kcal0.6g60.4g0g0g
Vesi347g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1333kcal57.8g201g29.6g29.2g
Valittu annoskoko1250g666kcal28.9g100.5g14.8g14.6g
Annoskoko puolitettuna625g333kcal14.5g50.3g7.4g7.3g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162