Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 95g687kcal1.1g0.4g77g0g
Sokeri 107g436kcal0g107.2g0g0g
Munan keltuainen22g63kcal3.4g0g5.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 144g493kcal14.6g100.5g1.7g5g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g63g234kcal8.8g35.3g0.7g6.3g
Leivinjauhe 3.2g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g505g172kcal1g35.8g1.5g9.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.3g23kcal0.2g5g0.2g0g
Sokeri 5g21kcal0g5g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g126g101kcal3.3g5g7.6g0g
Smetana95g369kcal2g2.1g39.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 76g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5421kcal85.8g601.6g281.6g40.8g
Valittu annoskoko1250g2710kcal42.9g300.8g140.8g20.4g
Annoskoko puolitettuna625g1355kcal21.5g150.4g70.4g10.2g
Arvot/100g100g217kcal3.4g24.1g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418946